Over ons

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

De oorsprong: Waar het allemaal begon

Herfst 2018 markeerde het begin van Bo5 – online marketing, destijds bekend als Divone, vanuit een eenvoudige garage in Veldhoven. De oprichter, René Lobbe, startte met de verkoop van sieraden, aanvankelijk aan vrienden en familie, en later via een eigen webshop. De hartverwarmende reacties en het enthousiasme inspireerden de oprichting van meerdere online winkels, het begin van een opmerkelijke reis.

Vroege groei: Een stevig fundament leggen

In onze beginjaren was ons hoofddoel het leggen van een solide basis. We hebben onze online aanwezigheid aangescherpt, betrouwbare websites gecreëerd en onze SEO-vaardigheden verbeterd. Deze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een gestage en natuurlijke groei opgeleverd. Nu beheren we met trots meer dan 3000 websites, waaronder deze schitterende affiliate webshop.

Streven naar uitmuntendheid

Onze missie: Kwaliteit en service in de schijnwerpers

Bij Bo5 is onze missie om uitzonderlijke kwaliteit en service te bieden. Onze inzet voor innovatie in zowel onze producten als onze dienstverlening is onwankelbaar. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen, maar deze te overtreffen, door actief te luisteren naar hun behoeften en proactief te reageren op de evoluerende markt.

Het hart van ons bedrijf

Kernwaarden Die onze koers bepalen

Klantgerichtheid: De klant staat bij ons op de eerste plaats. Wij streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen en een blijvende indruk te maken.

Innovatie: Innovatie is de sleutel tot ons succes. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze processen te verbeteren en onze diensten kosteneffectief aan te bieden.

Teamwerk: Ons team is de kern van onze organisatie. Wij koesteren diversiteit en samenwerking en vieren onze successen samen.

Het klop hart van onze organisatie

Gedreven door een toegewijd team

Elk lid van ons team is een essentiële speler in ons succesverhaal. Van klantenservice tot productontwikkeling en procesoptimalisatie, iedereen draagt bij met unieke vaardigheden en ervaringen. We stimuleren hun groei door middel van opleiding en bieden flexibele werkopties.

De bron van onze inspiratie

U bent onze motivatie

Onze klanten zijn de kern van alles wat we doen. Uw feedback en tevredenheid zijn wat ons drijft om te blijven verbeteren. Wij streven ernaar langdurige relaties op te bouwen en zien u als een belangrijk onderdeel van de Bo5-familie.

Groei en impact

Op weg naar een helder morgen

We kijken vol optimisme en enthousiasme naar de toekomst. Onze plannen omvatten uitbreiding van ons assortiment, het verkennen van nieuwe markten en het helpen van andere bedrijven. Als oorspronkelijk marketingbedrijf zetten we ons in om anderen te ondersteunen bij het promoten van hun producten en diensten.

Een bericht van dank

Onze hartelijke dank

We willen u, onze gewaardeerde klanten, bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Bo5. Uw steun heeft ons geholpen om te groeien en te bloeien. Wij beloven u te blijven voorzien van uitstekende producten en diensten en kijken uit naar vele jaren van succes en partnerschap.

Kindernachtlampje
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart