Charmante Magische Eenhoorn Kat Kleurplaten

 

Kinderen van alle leeftijden zullen dol zijn op onze originele kleurplaten voor eenhoornkatten! Is het een kat… of is het een eenhoorn? Nou, hoe zit het met beide?!

Onze afdrukbare set bevat twee kleurpagina’s met een schattige eenhoornkat. Dus blijf scrollen om onze gratis pdf-bestanden te vinden!

Eenhoorn Kat Feature Afbeelding
Maak je klaar voor wat kleurplezier met deze gratis kleurpagina’s!

Wist je dat we hier bij Kids Activities Blog een ENORME verzameling kleurpagina’s hebben die de afgelopen 1-2 jaar duizenden keren zijn gedownload?

Gratis afdrukbare Eenhoorn Kat Kleurplaten

Hier bij Kids Activities Blog houden we van alle katten. Het maakt niet uit of het een zwarte kat, een gestreepte kat, een zwarte panter of wat dan ook is – we denken dat elke kat een schattige kat is. Maar een magische eenhoornkat is net dat specialer!

Je hebt waarschijnlijk de populaire eenhoornkat-gifs op Facebook gezien – je kent die wel, de grijze kat met een eenhoorn en een kleurrijke staart! Vandaag hebben we de beste kleurplaten voor eenhoornkatten (of miauwische caticorn, zoals we het graag noemen) voor elke kattenliefhebber.

Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je dag door te brengen, raden we je aan om je helderste kleurpotloden te pakken en deze kleurplaten voor eenhoornkat nu meteen af ​​te drukken. Hier is eigenlijk een leuk idee voor jou: als je klaar bent met het inkleuren, kun je een eenhoornkatposter maken door deze vellen aan je muur te hangen. Praten over originele decorstijl!

Laten we eens kijken wat je nodig hebt om deze kleurplaten in te kleuren:

Dit artikel bevat affiliate links.

VERBRUIKSGOEDEREN NODIG OM EENHOORN KAT KLEURPLATEN TE KLEUREN

Deze kleurpagina’s hebben het formaat voor standaard papierafmetingen voor letterprinters – 8,5 x 11 inch en kunnen thuis of in de klas worden afgedrukt met zwarte inkt.

Schermafbeelding Eenhoorn Kat
We houden van magische dieren zoals deze eenhoornkat!

Grillige Eenhoorn Kat Kleurplaat

Onze eerste kleurpagina toont een magische eenhoornkat die voor een regenboog zit! We raden aan om deze kleurplaat super kleurrijk te maken en misschien wat glitter toe te voegen om de glitters en sterren helder te laten schijnen.

Eenhoorn Kat Screenshot 2
Deze mooie eenhoornkat heeft de tijd van zijn leven!

Magische Eenhoorn Kat Kleurplaat

Onze tweede kleurpagina toont een gelukkige eenhoornkat die van een regenboog naar beneden glijdt en op een wolk speelt. Deze kleurplaat is perfect voor kinderen van alle leeftijden om hem te versieren met andere materialen – je kunt de wolk bijvoorbeeld luchtig maken met wat wattenbolletjes en de rest van de kleurplaat schilderen met waterverf.

Download gratis Eenhoorn Kat Kleurplaten Gratis PDF-bestand

KLEURPLATEN & DECORATIE EENHOORN KAT KLEURPLATEN

Je kunt kleurpotloden, aquarellen, verf, glitter of zelfs andere materialen zoals stof en verf gebruiken om van deze kleurpagina’s leuke voorschoolse knutsels te maken.

Ontwikkelingsvoordelen van kleurplaten

We beschouwen kleurplaten misschien als gewoon leuk, maar ze hebben ook een aantal echt coole voordelen voor zowel kinderen als volwassenen:

 • Voor kinderen: De ontwikkeling van fijne motoriek en hand-oogcoördinatie ontwikkelen zich door kleurplaten te kleuren of te schilderen. Het helpt ook bij het leren van patronen, kleurherkenning, structuur van tekenen en nog veel meer!
 • Voor volwassenen: Ontspanning, diep ademhalen en laagdrempelige creativiteit worden versterkt met kleurplaten.

Meer leuke kleurplaten en afdrukbare bladen van de kinderactiviteitenblog

Hield je net zoveel van onze kleurplaten voor eenhoornkat als wij?

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Kindernachtlampje.n
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart